NÚVOL

La tecnologia cloud ens permet emmagatzemar tota la informació que desitgem al núvol sense risc d'extraviar-la. Nosaltres apliquem i integrem aquest sistema a la seva empresa per optimitzar, millorar i assegurar el flux de la informació i poder estar connectat en tot moment allà on faci falta. Sabem que la continuïtat de negoci és molt important, i la tecnologia Cloud és la solució.

SERVEIS TIC

Què son els recursos TIC?. Doncs tot allò que es fa servir per estar connectats a la xarxa: Serveis web, correu electrònic, xarxes socials, xarxes internes, flux de la informació... Aprofitem els recursos TIC per millorar el rendiment de la seva empresa. N'analitzem les necessitats i mancances per tal d'establir una diagnosi acurada.

OPTIMITZACIÓ

L'estalvi de recursos innecessaris i la implementació de metodologies eficients milloren el funcionament dels sistemes. Sovint no cal tenir la tecnologia més cara per obtenir millors resultats, només cal aplicar-la amb seny.

FACTURACIÓ DIGITAL

Eliminem els arxivadors de les prestatgeries. Creem sistemes de facturació digitals que estalvien espai, paper i diners i que milloren la organització i tractament de tot el sistema de facturació de la seva empresa.

GROW PLAN

La renovació de la tecnologia és constant i això afecta les empreses. Cal analitzar la necessitat d'aplicar aquests canvis i de quina manera. Planificar els projectes informàtics amb previsió de futur per evitar renovar recursos constantment.